Igen, hozott anyagra is vállalunk emblémázást, viszont ilyen esetben előfordulhat, hogy az alapanyag, ha már valamilyen vegyszerrel érintkezett (mosószer, öblítő, parfüm), hőkezelés következtében elszíneződik.
Ezért hozott anyagra történő nyomás esetén garanciát nem tudunk vállalni, ezt elkerülendő, csak új, még nem használt, pamut alapanyagú pólót érdemes hozni.
A következő információkra van szükségünk ahhoz, hogy egy komplex árajánlatot tudjunk adni, fennmaradó kérdések nélkül:

1. Póló(k) színe
- Sok esetben nem mindegy, hogy fehér, vagy színes alapanyagra nyomtatunk.

2. Grafika, felirat színe
- Amennyiben egy kész grafikát szeretnének nyomtattatni, érdemes ezt is csatolni az árajánlat kéréshez.
- A grafika színeinek száma is befolyásolhatja az árat, általánosságban minél kevesebb színből áll a nyomat annál kedvezőbb az ár, és fordítva.

3. Grafika, felirat száma, mérete, elhelyezése a pólón
- Az árat szintén befolyásolja, hány db nyomat készül a pólóra, elejére, hátuljára is kell nyomtatni, illetve ezek mérete is befolyásoló tényező lehet.

4. Póló típus
- Ha van konkrét elképzelés (női, férfi, gyerek, környakú, V nyakú, galléros, kapucnis pulóver, cipzáras pulóver stb.) ezt mindenképpen fontos információ.

5. Darab szám
- A nyomtatás árképzésében szintén fontos információ, hány db terméket kell ugyanazzal a grafikával ellátni. Általánosságban minél több termék készül ugyanazzal a nyomattal, annál kedvezőbb lehet az ár.  
A megrendelések 90%-a 1-2 munkanapon belül elkészül, a fennmaradó rendelések elkészítése esetleges készlethiány miatt és a gépeink szabad kapacitásától függően pár nappal elhúzódhat. A GLS az elkészült csomag felvételét követő munkanapon kiszállítja a terméket.
Azt javasoljuk, hogy a pólókat kifordítva, kímélő módban, maximum 40 C°-on mosd. Vasalni közepesen meleg vasalóval szabad, és fontos, hogy a mintára mindenképpen tegyél egy szilikonos sütőpapírt, (vagy ne vasalj a mintára) mert anélkül kárt tehetsz benne.

A bögréket nyugodtan mikrózhatjuk, mosogatógép használata nem ajánlott.
A megrendelt termékek kiküldésének idejéről e-mailben tájékoztatunk. Amennyiben 2-3 napon belül nem érkezik meg hozzád a csomag, akkor nagy valószínűséggel a kiszállítás közben akadtak problémák. Ilyen esetben arra kérünk, hogy hivatkozva a csomagszámodra a GLS központi számát hívd: 0629-886-700, velük tudsz ezzel kapcsolatban egyeztetni.
A csomagszámod hiányában keress minket a 0670/606-3064-es számon a rendelésed azonosítójával.

Igen, ebben az esetben előre utalással vagy PayPal-lal szükséges fizetni a rendelésed végösszegét.
Amennyiben eldöntötted pontosan mit szeretnél rendelni és melyik országba, ezzel az igénnyel a info@freeartdekor.eu  e-mailcímen tudsz minket megkeresni, ahol megírjuk a várható szállítási költséget, illetve szállítási időt.


A pólók alapanyaga tartós, kiváló minőségű pamut, vagy pamut-poliészter keverék. A férfi pólók jellemzően bővebbek az átlagnál, a női pólók valamivel szűkebbek. A márkát tekintve pedig Gildan Softstyle pólókra dolgozunk. A póló megrendelés leadása előtt mindenképpen tanulmányozd mérettáblázatainkat!

A mintákat szitanyomással, flex, flock vagy solvent fóliával, illetve szublimálással készítjük. Mindegyik eljárás rendkívül tartós, jó minőségű nyomatot eredményez, amik megfelelő gondoskodással több évig is tartósak maradnak.

A szállítás folyamán a nagy fedésű minták hajlamosak meggyűrődni, de ezt könnyedén lehet orvosolni. Tegyél egy szilikonos sütőpapírt a mintára, és azon keresztül, közepesen meleg vasalóval vasald meg a pólót. Vigyázz, a minta ne érintkezzen közvetlenül a vasaló felületével, mert felsértheti a mintát!