Legyen szó pólóról, pulóverről vagy baseball sapkáról, a textil nyomtatás lehetőséget ad arra, hogy egyedi mintákat, grafikákat és szövegeket vigyünk fel kedvenc ruhadarabjaidra. Legyen az egyéni stílusod kifejezése vagy céges promóció, mi tapasztalt és precíz módon gondoskodunk róla, hogy ruháid tartósak legyenek és az elképzeléseid valóra váljanak.

Egyedi póló

1db-tól

     

Egyedi fotóval, felirattal ellátott póló bármilyen alkalomra jó ajándék! Elkészítjük neked rövid határidővel, akár az általad hozott pólóra is rányomtatjuk az elképzelésedet. Ha szükséges a grafikai munkákban is segítünk.

Lássam az árakat

Munkaruha emblémázás

Cégeknek, iskoláknak, csapatoknak

     

Az emblémázott munkaruhák professzionális megjelenést biztosítanak és hozzájárulnak a csapatépítéshez, miközben ingyenes hirdetési lehetőséget nyújtanak a cégednek. Segítünk a termék beszerzésben, de az általad hozott munkaruhát is tudjuk emblémázni, legyen az póló, munkás kabát, nadrág, vagy láthatósági mellény, vagy egyéni elképzeléseidet is teljesíteni tudjuk. Kis darabszámtól nagy tételig emblémázunk.

Ingyenes árajánlatot kérek

Lánybúcsú - Legénybúcsú - Buli póló

A buli kedvéért

     

Készíttesd egyedi pólóidat velünk lánybúcsúra, legénybúcsúra vagy bármilyen eseményre! Legyél kreatív és hozd ki a maximumot a buliból, az egyedi pólók mindig plusz fűszert adnak a baráti összejöveteleknek. Küldd el az elképzelésed és mi segítünk megvalósítani. Ha úgy érzed kicsúsztál az időből, arra is igyekszünk megoldást találni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ingyenes árajánlatot kérek