MEZ FELIRATOZÁS

Tedd egyedivé csapatod megjelenését! Válaszd a minőséget és rendelj tőlünk mez feliratozást! Kérhetsz a mezekre csapatnevet, számozást, csapat logót és akár szponzor logót is. A mezeken kívül minden további sportfelszerelés emblémázását is vállaljuk, rövid határidővel!

PÓLÓ NYOMTATÁS

Az egyedi és minőségi pólókat a legtartósabb technikákkal készítjük! Választhatod a prémium Flex - Flock fóliát, szitázást, szublimálást vagy transzfer nyomást, hogy pólóid különlegesek legyenek. Legyen szó céges rendezvényről, csapatépítő buliról vagy személyre szabott ajándékról, nálunk megtalálod a tökéletes megoldást. Rendelj most, és segítünk megvalósítani az elképzeléseidet!

DIGITÁLIS NYOMTATÁS

Tedd felejthetetlenné otthonod vagy munkahelyed hangulatát nagyformátumú nyomtatásainkkal! Légy kreatív és készíttess velünk lenyűgöző fotókat, vászonképet, látványos molinókat és matricákat. Szakértői csapatunk és minőségi technológiánk garantálja a tökéletes eredményt. Rendelj most, és varázsolj egyedi atmoszférát a terekbe!

GRAFIKAI TERVEZÉS

Engedd, hogy a szakértelmünk és kreativitásunk formába öntse az elképzeléseidet! Vállaljuk a logók és feliratok átalakítását, amennyiben nem kapunk megfelelő minőségű grafikai anyagot a nyomtatáshoz, legyen szó vektorizálásról, retusálásról vagy digitalizálásról. Így biztosítjuk, hogy minden részlet tökéletes legyen a textilnyomtatás során. Bízd ránk a grafikai munkákat, és garantáljuk, hogy a végeredmény lenyűgöző lesz!