Story image
Koszorus Krisztina vagyok, a FreeArt Textil Dekor & Design Studio alapítója.
Szakmám elektronikus grafikus, képszerkesztő. 2009 óta foglalkozom a textil-és reklám nyomtatás különböző ágazataival. Egyedi pólók és ajándéktárgyak nyomtatásával kezdtem, ezt követően mezfeliratozással, sport felszerelések emblémázásával folytattam, kitanultam a digitális nyomtatás fortélyait, majd belevetetettem magam a szitanyomás rejtelmeibe, így szereztem átfogó ismereteket az általunk végzett tevékenységekről.
A FreeArt Dekort 2014-ben hoztam létre, hogy soha ne kerüljek trébe. 😅 Emellett folyamatosan fejlesztettem magam az említett területeken és építgettem a FreeArt-ot lépésről lépésre.
A vállalkozás neve, azt a fajta művészi szabadságot hivatott tükrözni, amivel legjobb tudásunk szerint igyekszünk minden ötletre megtalálni a legoptimálisabb megoldást, hogy megvalósíthassuk megrendelőink elképzeléseit.
Leginkább projekt jellegű munkákra vagyunk optimalizálva, de ha kapacitásunk engedi, egyedi, kisebb kéréseket is teljesítünk.
Megrendeléseink legnagyobb részét saját eszközeinkkel, jól felszerelt műhelyünkben végezzük, de megbízható kapcsolataink révén együtt dolgozunk külsős partnerekkel is, hogy minél szélesebb körben ki tudjuk szolgálni ügyfeleink igényeit.
Műhelyünk a Mátra kapujában található, azon belül Gyöngyös szívében, de országos kiszállítást vállalunk, továbbá Európa számos országába szállítunk.

Főbb tevékenységi körünk közé tartoznak:
- Sportfelszerelések emblémázása, számozása
- Textil dekorálás, szitanyomás, flex és flock fólia, digitális nyomtatás
- Nagy formátumú nyomtatás, matrica, molinó, vászonkép, fotó nyomtatás
- Grafikai tervezés, vektorizálás, retusálás

Kollaborálunk több márkával, melynek keretében saját webshopunkon keresztül kizárólagos forgalmazóként készítjük és árusítjuk termékeiket.
https://www.freeartdekor.eu/webshop/collabs/bdpst-rock
https://www.freeartdekor.eu/webshop/collabs/danubius-radio
Szeretnénk bővíteni az együttműködéseinket, ezzel kapcsolatosan e-mailben lehet velünk egyeztetni:
info@freeartdekor.eu
Mi szolgáljuk ki a Hegy-Shop webshopját:
https://hegy-shop.hu/
Mi nyomtatjuk a Vágj hozzám jó képet digitális portréit:
https://www.facebook.com/vagjhozzamjokepet

Továbbá folyamatosan bővítjük webshopunkat:
https://www.freeartdekor.eu/webshop

Cégünk, a FreeStyle Company egy olyan kreatív társaság, ahol mindig van egy új és egy még jobb ötletünk, ezért folyamatosan bővítjük az ágazatokat, amivel arra törekszünk, hogy megoldásokat kínáljunk és valódi értéket teremtsünk.

"A kudarc nem más, mint lehetőség arra, hogy intelligensebb módon újrakezdjük.” Henry Ford.

Célunk:
Megrendelőink elégedettsége a legfontosabb, ez a cégünk hosszantartó, innovatív működésének alapköve. Fontos számunkra a minőség, hogy az általunk készített nyomatok időtállóak legyenek és minél tovább örömüket leljék benne ügyfeleink, ezért kizárólag prémium alapanyagokkal dolgozunk.

Alapelveink:
- A rugalmas határidő nálunk nem azt jelenti, hogy vagy kész lesz időben, vagy nem. Mindig betartjuk a megbeszélt határidőket, az életben az idő a legdrágább kincs, ezért fontosnak tartjuk, hogy ezzel ne éljünk vissza.
- Igényes, pontos, precíz munkát végzünk, mindent megteszünk azért, hogy ne kerüljön ki hibás termék a kezeink közül.
-Vállaljuk a felelősséget. Nem vagyunk robotok, ha hibát követünk el és nem vesszük észre időben, maximális garanciát vállalunk a munkánkra, korrekt módon, soron kívül megoldást találunk a problémára.
- Mindenről inkább duplán egyeztetünk a megrendelővel nyomtatás előtt, a félreértések elkerülése érdekében.
- Több ezer db-os megrendeléstől 1 db-ig is vállalunk emblémázást, vállalatoknak és magánszemélyeknek egyaránt, mégis gördülékeny ügyintézésben lesz részed, ha elvállalunk egy munkát, azt lelkiismeretesen el is készítjük, a megbeszéltek szerint, legyen szó kisebb, vagy nagyobb darabszámról.