Rólunk
Ha
- szeretnél csapatodnak egyedi mezfeliratozást, számozást
- pólót emblémáztatnál
- van egy logód, amit vektorizálni kellene, de azt sem tudod mi az
A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ!

Dobd fel az ötleted, mi rávágjuk a megoldást!
KREATÍVAN - GYORSAN - PONTOSAN

Cégünk fő profilja a sportmezek, sportfelszerelések számozása, feliratozása, egyedivé tétele csapatoknak, egyesületeknek. Ezen felül vállalunk póló nyomtatást, céges rendezvényre, csapatépítőre, lány-legény búcsúra, munkaruha emblémázást, vászonkép készítést.

A textilnyomtatás világa nagyon összetett, több mint 10 éves tapasztalatunk alapján minden megrendelés megvalósításához a legmegfelelőbb technikai megoldást javasoljuk, ami függ a rendelt mennyiségtől, a termék színétől-anyagától, a nyomat színétől-számától és magától a nyomtatandó grafikától is.
Ennek függvényében a nyomat készülhet flex fóliával, szitanyomással közvetlenül a textilre (direktnyomás, marónyomás), vagy transzfer nyomással is.
Mindegyik technológia rendkívül tartós nyomatot eredményez, ha jól van elkészítve.
A mi legfőbb erényünk pedig a precíz, pontos, lelkiismeretes munkavégzés, kizárólag prémium alapanyagokkal dolgozunk és ismerjük a szakma fortélyait. Mindig előre jelezzük az adott munkához kapcsolódó kivitelezés esetleges előnyeit és hátrányait, amiért garanciát vállalunk.

Gyakran tapasztaljuk, hogy egy megrendeléshez nem tudnak megfelelő formátumú logót, grafikát küldeni, laikusként ezért nem kell külön grafikust
felkeresni, grafikai szolgáltatásaink között szerepel a vektorizálás, színrebontás, ha egy már meglévő logón alakítani szeretnének az sem probléma,
a megrendelt nyomtatáshoz igény szerint látványtervet is készítünk.

Művészi szabadságunk abban rejlik, hogy igyekszünk minden munkába kreativitást vinni, minden munka egy újabb kihívás, amit egy újabb alkotásként élünk meg, egy munka sem egy a sok közül, hanem egy újabb, amire a végén büszkék lehetünk.